Prima pagină / Oameni / Stil de viaţă  /  Câtă bunătate e în unii Oameni, Doamne! Un text-miniatură de Daniela Terzi-Barbăroșie

Câtă bunătate e în unii Oameni, Doamne! Un text-miniatură de Daniela Terzi-Barbăroșie imprimare

19.04.2018  

„Câtă bunătate e în unii Oameni, Doamne!”, a exclamat azi dimineață Daniela Terzi-Barbăroșie, într-un mini-text despre o întâmplare aparent neînsemnată, dar atât de elocventă despre noi, cei care putem face bine cu gesturi simple.

„Câtă bunătate e în unii Oameni, Doamne!

Eram în maşină, la semafor. Pe trotuar merge o domnișoară în cârje (avea un picior un ghips), cu un rucsac în spate, cel mai probabil, elevă.

Din cauza rucsacului și a mișcărilor stângaci datorate cârjelor, din spate fusta i se ridicase foarte mult. Lumea o privea indiferent și dezaprobator. Cam vrei 20 și ceva de ființe erau în jur.

Și doar un singur Om a alergat din urma ei, i-a spus ceva discret, i-a ținut cârjele și a susținut-o până ea şi-a îndreptat fusta, jenată, dar cu un zâmbet discret, de recunoștință.

Câtă omenie e în unii și câtă goliciune în alții, perfecți si îmbrăcați...”

Un text de Daniela Terzi-Barbăroșie

Sursă foto: VIP Magazin

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.