Prima pagină / Oameni / Stil de viaţă  /  (Video) Tinerii de la Școala de Vară a Fondurilor pentru Tineri învață și acționează

(Video) Tinerii de la Școala de Vară a Fondurilor pentru Tineri învață și acționează imprimare

13.07.2018  

110 tineri din diferite regiuni ale Moldovei s-au întâlnit la Leordoaia, Călărași, pentru a face schimb de experiențe în cadrul Școlii de Vară a Fondurilor pentru Tineri, susținute de Fundația Est-Europeană.

Tinerii au participat la diverse ateliere și activități, descoperind valorile cooperării și competiției, inclusiv în cadrul unui exercițiu intitulat „Capturarea drapelului".

Pe parcursul celor câteva zile ale Școlii de Vară, ajunsă în acest an la cea de-a șase ediție, tinerii au obținut informații și abilități, axate pe arta comunicării, educație mediatică sau antreprenoriat.

Școala de Vară pentru tinerii din cadrul Fondurilor pentru Tineri a fost organizată de către Fundația Est-Europeană din resursele oferite de Guvernul Suediei și Uniunea Europeană.

 

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.