Prima pagină / Oameni / Stil de viaţă  /  Andriana Mașnic: „E timpul să învăț și să încerc ceva nou”

Andriana Mașnic: „E timpul să învăț și să încerc ceva nou” imprimare

06.11.2018  

Andriana Mașnic este femeia care nu se teme să se afirme, nu se teme să își exprime punctul de vedere și este gata mereu să susțină și să ajute femeile în activitatea acestora.

Experiența acumulată în cadrul Academiei de Liderism Feminin „Women 4 Leadership” a ajutat-o pe Andriana Mașnic să se implice mai mult în viața publică.

Astfel, Andriana Mașnic ne oferă într-o discuție o serie de exemple de implicarea pozitivă în cadrul acestei inițiative de participare a femeilor în luarea deciziilor.

Totodată, Andriana Mașnic împărtășește impresiile despre proiect, despre experiența minunată și despre dezvoltarea pe care a observant-o în activitatea ei profesională.

Ea susține faptul că „viitorul nostru este în mâinile noastre” și consideră că pentru a obține rezultatul dorit este nevoie de multă muncă și implicare. Astfel, Andriana Mașnic oferă un sfat sincer atât pentru tânăra generație, cât și pentru femei: „Implicați-vă, fiți active, doriți-vă să schimbați ceva în țara noastră”.

Proiectul „Women 4 Leadership” este realizat de Asociația „Institutum Virtutes Civilis” (IVC) și IP CRAION Contact-Cahul, în parteneriat cu UN Women (Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor) în Moldova și cu sprijinul Guvernului Suediei.

Reporter: Irina Lanciu

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.