Prima pagină / Oameni / Stil de viaţă  /  Recomandări pentru o zi de vineri

Recomandări pentru o zi de vineri imprimare

08.02.2019  

Ziua de vineri este mereu un motiv bun pentru o carte, un film sau un spectacol. Stiripozitive.eu vine cu câteva recomandări pentru o seară frumoasă de la finele săptămânii.

 

Ce citim?

Pentru că, astăzi este şi ziua în care s-a născut, scriitorul francez şi precursorul literaturii ştiinţifico-fantastice, Jules Verne, îl putem omagia cu citirea sau recitirea cărţilor sale. Astfel reuşim să evadăm din rutina zilnic în lumea unor călătorii ameţitoare. Tot de ce ai nevoie este una din aceste cărţi:

„Cinci săptămâni în balon”

„Copii căpitanului Grant”

„Ocolul pământului în optzeci de zile”

„Steaua Sudului”

„Vulcanul de aur”

„De la Pământ la Lună”

„Douăzeci de mii de leghe sub mări”

„Robur Cuceritorul”

Ce vizionăm?

La Cinematograful Patria puteţi descoperi crima din Buckingham Palace, alături de Sherlock Holmes şi Doctor Watson. Filmul „HOLMES ŞI WATSON” începe la 17:40.

Puteţi urmări comedia ”FAMILIE DE-A GATA” despre soart soţilor care au hotărât să devină părinţi adoptivi a trei copii. Pentru a obţine mult aşteptatele cuvinte „mama” şi „tata” aceştia urmează o calea deloc uşoară, dar nelipsită de zâmbete şi dragoste.

Ce spectacole urmărim?

Pentru data de 8 februarie, Teatrul  „Satiricus I.L.Caragiale” ne propune spectacolul „Vin, femei şi tot ce vrei”, o definiţie cât se poate de potrivită pentru o zi de vineri.

Teatrul „Mihai Eminescu” vine în această seară cu spectacolul „Livada de vişini” în regia lui Alexandru Cozub.

Pentru un final de săptămână cât se poate de reușit nu aveţi decât să vă alegeţi formula potrivită din cele propuse sau să o găsiţi de sine stătător.

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.