Prima pagină / Oameni / Stil de viaţă  /  Artiom Moroz: fiecare trofeu are în spatele său mult efort

Artiom Moroz: fiecare trofeu are în spatele său mult efort imprimare

22.05.2019  

Artiom Moroz, originar din Chișinău, la vârsta de 17 ani, a reușit să se califice ca un dansator recunoscut în țară și la nivel internațional.

 

„Am început să dansez la vârsta de 7 ani și de atunci dansul este o parte indispensabilă a vieții mele”, ne-a relatat Artiom.

Artiom practică dans sportiv  în decursul a 11 ani, timp în care a învățat că în spatele mișcărilor grațioase, executate cu ușurință în ochii celor care îl privesc se află multă muncă, voință și dăruire de sine: „În viața mea dansul este pe locul întâi, el înseamnă  totul pentru mine, nu este un hobby ci un loc de muncă, iar fiecare trofeu are o importanță deosebită pentru mine, deoarece fiecare trofeu are în spatele său mult efort depus”.

În palmaresul tânărului sunt 75 de medalii de la concursuri naționale și internaționale, dintre care 40 de aur și un număr nu mai puțin considerabil de trofee. S-a clasat pe locul I la Campionatul Moldovei, a luat medalia de aur la campionatul Turciei, trei ani consecutiv și s-a clasat pe Locul III la campionatul din Slovenia.

Artiom dedică antrenamentelor 6 ore pe zi, 7 zile din săptămână, pentru a-și realiza scopul major - de a deveni campion mondial.

În timpul apropiat urmează să participe la competițiile din Turcia, Austria și China, concursuri pentru care muncește foarte mult împreună cu noua sa parteneră de dans.

Reporter: Vlada Popsuico

Imagini: Arhiva personală

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.