Prima pagină / Oameni / Stil de viaţă  /  A organizat o instruire pentru colegi și le-a vorbit despre dezvoltarea personală – Cristi își dorește să-i vadă pe tineri mai implicați

A organizat o instruire pentru colegi și le-a vorbit despre dezvoltarea personală – Cristi își dorește să-i vadă pe tineri mai implicați imprimare

30.10.2019  

Cristian Izvorean învață în orașul Drochia, din nordul țării. A înțeles că voluntariatul îi aduce multe beneficii, așa că a dorit să-și inspire colegii, în cadrul unui training de dezvoltare personală. A filmat experiența, iar cu videoul obținut la înscris la concursul „Multimedia Conector pentru Tineri”, organizat de Centrul Media pentru Tineri și IREX Europe, cu susținerea finaciară a Uniunii Europene.

„Cu o floare nu se face primăvară... dar dacă am contribui mai mulți, am schimba lucruri. M-am bucurat când colegii mi-au trimis fotografii cu activitățile pe care le au ei cu alți tineri”, a menționat Cristian.

Datorită produsului video, Cristian Izvorean a fost unul dintre câștigătorii concursului „Multimedia Conector pentru Tineri”. Cristian Izvorean s-a implicat și în alte activități din cadrul proiectului „Încurajarea tinerilor pentru a deveni  cetățeni activi”, implementat de Centrul Media pentru Tineri și IREX Europe, cu susținerea financiară a Uniunii Europene.

Acest material a fost realizat în cadrul Proiectului „Încurajarea tinerilor să devină cetățeni activi”, implementat de IREX Europe și AO „Centrul Media pentru Tineri”, cu susținerea financiară a Uniunii Europene. Opiniile exprimate în acest material nu reflectă neapărat punctul de vedere al Uniunii Europene.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.