Prima pagină / Oameni / Stil de viaţă  /  (VIDEO) Câştigătoarea premiului pentru cel mai activ voluntar, coordonator de voluntari pe parcursul anului 2019 vorbeşte despre plăcerea voluntariatului

(VIDEO) Câştigătoarea premiului pentru cel mai activ voluntar, coordonator de voluntari pe parcursul anului 2019 vorbeşte despre plăcerea voluntariatului imprimare

09.01.2020  

Mihaela Galusca este o tânără ambițioasă care recent a luat premiul pentru cel mai activ voluntar și coordonator de voluntari pe parcursul anului 2019.

Mihaela a început activitatea sa de voluntariat acum patru ani prin implicarea în mai multe proiecte ale ONG-ului Klumea, iar mai apoi, prin perseverența sa, aceasta a și devenit coordonatoare de voluntari în cadrul aceleiași organizații. 

Voluntariatul pentru Mihaela este deja preactic un mod de viaţă, după cum afirmă aceasta, iar satisfacția de a contribui cu o mână de ajutor, un sfat, o vorbă bună – o motivează să acționeze în continuare. Își face studiile peste hotarele țării, dar chiar și așa, aceasta nu ezită să se implice în activități de voluntariat. Despre viziunea ei asupra voluntariatului, cum îl promovează și de ce aflați în acest interviu. 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.