Prima pagină / Oameni / Stil de viaţă  /  (VIDEO) Fotograful Mihail Turculeț ne povestește despre experiența sa de a călători pe jos

(VIDEO) Fotograful Mihail Turculeț ne povestește despre experiența sa de a călători pe jos imprimare

27.01.2020  

În timp ce pentru unii vacanța presupune relaxare all inclusive, pentru Mihail Turculeț, fotograf de meserie, vacanțele sunt escapadele de la rutina zilnică ce constau în „cutreieratul” și exploratul noilor locații. Recent, Mihai împreună cu prietenii săi a efectuat o călătorie de 320 km pe jos, pe traseul Camino de Santiago din Spania, iar despre această experiență frumoasă ne povestește în interviul ce urmează.

Traseul Camino de Santiago, în traducere Drumul Sfântului Iacob, este traseul străbătut de pelerini pentru a ajunge la mormântul apostolului Iacob cel Mare din Santiago de Compostela, Spania. Acesta are mai mule ramificații care încep din diverse regiuni ale europei și au într-un final aceeași destinație.


Gazda interviului: Loft13

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.