Prima pagină / Oameni / Stil de viaţă  /  „Am nevoie de trăiri, emoții și iubire”

„Am nevoie de trăiri, emoții și iubire” imprimare

Nicoleta Bugan, despre pasiunea pentru modeling, poezie și finanțe

14.05.2020  

Nicoleta Bugan este o tânără de 19 ani, pasionată în același timp de arta scrisului, modeling și economie. La o vârstă fragedă, ea deja își împarte experiența de pe podium cu discipolele sale, fiind profesoară în acest domeniu. În calitate de modelă a cucerit nu doar lumea fotografiilor, ci s-a filmat și în videoclipurile unor artiști. În timpul liber iubește să cocheteze cu literele, fiind inspirată de oameni și sentimente.

—     Ce presupune modeling-ul dincolo de aparențe?

     Pentru cineva, modeling-ul poate părea un lucru foarte simplu, trebuie doar să mergi să faci câteva poze,  nu pare așa greu. De fapt, lucrurile stau diferit. Fiecare defilare pe podium diferă de vestimentație și preferințele designerului. Fiecare sesiune foto este un stil, o emoție aparte, ce trebuie respectată cu strictețe.

—     Cum a început ta cariera în modeling?

     Cariera am început-o de la 14 ani, dorind să încerc ceva nou. Mă ocupam deja cu  gimnastică, balet și dansuri sportive. Fiind o fire deschisă pentru lucruri noi, modeling-ul mi-a trezit interes, am hotărât să devin din ce în ce mai bună. Cursurile care le facusem m-au ajutat atât pe plan profesional cât și personal.

     Care sunt primele indicații pe care le oferi in calitate de profesoara de modeling elevelor/ elevilor tai?

     Primele indicații pentru tinerele adolescente este sa țină capul, spatele drept și zâmbetul pe buze. Fiind mereu încrezute în propriile lor forțe, lucrând la visul lor, înțelegând că eșecurile sunt doar lecții de viață, vor putea obține success.

—     Ce te-a determinat sa alegi aceasta facultate?

     Am ales Facultatea de Finanțe si Bănci după ce am terminant Colegiul Național de Comerț al ASEM, specialitatea de contabilitate, având deja idei ce țin de economie. Acest domeniu joacă un rol important în viața noastră. Odata ce înțelegi cum lucrează o afacere, îți va fi mult mai ușor să o conduci.

—     De unde pornește pasiunea pentru a scrie?

     Destul de des obișnuiesc să mă plimb în parc singurică, ascultând muzica, privind oamenii din jur care au ieșit și ei să se relaxeze. Mă pot așeza pe o bancă și încep să scriu într-un carnet  emoțiile și gândurile ce-mi cuprind sufletul. Acest lucru mă ajută să analizez ultimele envenimente din viața mea, să ințeleg ce vreau să fac mai departe și unde vreau să ajung.

—     In care domeniu te regăsești cel mai mult?

     Dacă ar trebui să aleg între a lucra la o bancă ca economist și  a lucra ca profesoară de modeling, aș alege a doua opțiune, deoarece este mai dragă sufletului. Iubesc foarte mult să socializez cu lumea, în special din sfera modeling-ului

 
—     Care este cea mai mare realizare a ta?

     Mă bucur că am putut strânge în jurul meu oameni care cred în mine, care mă susțin, care vor fi alături necondiționat. Am făcut câțiva pași pentru îndeplinirea visului, iar asta mă face să fiu mândră de mine și să-mi continui mai departe activitatea.

 —     Din câte cunosc, te-ai filmat în video-urile unor interpreți, precum Carla’s Dreams. Cum te simți în spatele camerelor de filmat?

     Filmările la Carla's au fost destul de productive. Am filmat câteva ore bune, dar rezultatul s-a meritat. Desigur este o diferență când cineva te fotografiază și când cineva te filmează, dar sentimentul pe care îl am în spatele camerei e unic. Iubesc camera, savurez fiecare moment în fața ei. Deși obosesc destul de tare, știu că tot ce fac este pentru a-mi realiza visul.

 —     Ce au în comun scrisul, modeling-ul și economia?

     Ce are scrisul cu modeling-ul? In ambele cazuri trebuie să investești multe emoții, să nu te grăbești, iar cel mai important este că trebuie să simți fiecare literă, cuvânt scris pe hârtie la fel și fiecare pas făcut în modeling. Orice defilare , orice poză trebuie trăită, doar așa vei avea rezultate și vei fi fericită. Dacă  faci ceva fără sentimente, activitatea nu are sens.

 —     Care sunt oamenii care te inspiră?

     Desigur sunt multe persoane care mă inspiră, printre care: Naomi Campbel , Cara Delevingne, Kate Moss și alții. Totuși, persoana ca m-a inspirat de mică, care a devenit un ideal al vieții mele este mama. Ea este cea mai importantă persoană și îi mulțumesc  pentru efortul depus, pentru educația pe care mi-a dat-o. Ea a fost și este mereu alături de mine, ea mă inspiră, mă face mai puternică prin susținerea și sfaturile ei. Lecțiile de viață care mi le oferă sunt unice și speciale. Idealul meu este mama.

Continuă frazele:

     Pentru a fi un model bun, trebuie să…

     Pentru a fi model trebuie  să fii o fire carismatică, să poți atrage publicul doar prin câteva mișcări.

     Un economist bun este cel care....

     Un economist bun e omul care înțelege cum să facă din 2 lei 4, dar să n-o facă niciodată de teama riscului de a-i pierde, după cum spune profesorul meu preferat, Andrei Zapșa.

     Pentru a scrie, am nevoie de…

     Pentru a scrie am nevoie de trăiri, emoții și iubire.

Doina Buruiană, stagiară

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.