Prima pagină / Oameni / Stil de viaţă  /  Cristina Creţu. Psiholog pozitiv Video

Cristina Creţu. Psiholog pozitiv Video imprimare

25.04.2013  

„Lumea înconjurătoare este asemenea unei oglinzi în care se reflectă fiecare din noi, așa că trebuie să fim pozitivi, să gândim pozitiv și să atragem în viața noastră lucrurile pe care ni le dorim și să fim fericiți”, acestea sunt concluziile psihologului Cristina Crețu, într-un interviu pentru Stiripozitive.eu.

Votează: 5.0/5 (4 Voturi )

„Psihologia pozitivă este o abordare mai nouă psihologiei ce studiază aspectele pozitive a psihicului uman. Spre deosebire de alte domenii ale psihologiei care pun accentul pe stările patologice, problemele si tulburările psihice, temele de baza cercetate de psihologia pozitiva sunt aspectele și fenomenele ce contribuie la îmbunătățirea calității vieții", afirmă psihologul Cristina Creţu.

„Spre exemplu - optimism, credință, iertare".

 Cristin Creţu

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.