Prima pagină / Oameni / Stil de viaţă  /  Grădinarul de la Guvern, autor şi interpret de muzică country

Grădinarul de la Guvern, autor şi interpret de muzică country imprimare

Oleg Corcinschi - amenajatorul spaţiilor verzi de la Guvern - este autor şi interpret de muzică country

30.01.2014  

A început cu medicina şi a încheiat cu arhitectura. Iar acum este amenajatorul spaţiilor verzi la Guvernul Republicii Moldova. Şi prin toţi aceştia ani şi aceste profesii, Oleg Corcinschi merge împreună cu muzica în stil country. Pe care a îndrăgit-o, compune şi o interpretează.

Votează: 4.5/5 (4 Voturi )

Unii chiar îl invidiază pentru faptul că este mereu în contact cu natura, datorită muncii sale de grădinar la Guvernul Republicii Moldova.

Iar acum poate este momentul potrivit pentru a fi aplaudat. Oleg Corcinschi este autorul şi interpretul mai multor melodii moldoveneşti în stil country. 

Oleg Corcinschi Oleg Corcinschi Oleg Corcinschi Oleg Corcinschi Oleg Corcinschi
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.