Prima pagină / Oameni / Timp liber  /  (Video, foto) Povestea colecției de 650 de pixuri ale Anastasiei Ștefăniță

(Video, foto) Povestea colecției de 650 de pixuri ale Anastasiei Ștefăniță imprimare

10.08.2015  

Anastasia Ștefăniță are o pasiune deosebită, ea colecționează pixuri. Până în prezent în colecția ei se găsesc peste 650 de pixuri din diferite colțuri ale lumii.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Într-o valiză de-a Anastasiei Ștefăniță puteți găsi un cactus, sticle, flori, pieptene, păpuși, pești și chiar Turnul Eiffel. Toate sunt deosebite, deoarece au cerneală și poți scrie cu ele. Anastasia a început să colecționeze pixuri încă de pe băncile școlii. Această pasiune a fost transmisă de către sora ei, Natalia. În prezent surorile au peste 650 de pixuri în colecție și numărul este în creștere.
Anastasia Stefanita
Cel mai vechi pix este din perioada sovietică, iar cel mai nou este un pix în formă de pește pe care Anastasia l-a primit în dar de la cumnatul ei.Anastasia Stefanita

Anastasia Stefanita
„Vestea bună este că în colecție sunt peste 650 de pixuri, toate sunt diferite, colorate, toate având o istorie. Eu și sora mea încercăm să ținem minte de unde avem fiecare pix”, spune Anastasia Ștefăniță.
Anastasia Stefanita

Toată colecția de pixuri este păstrătă într-o valiză. Cândva aceasta valiză a fost geanta cu care mergea mama Anastasia la școală, iar apoi la facultate. Inițial în valiză se păstrau fotografiile de familie, însă treptat Anastasia a început să așeze în ea pixurile, deoarece valiza este foarte comodă și colecția este în siguranță.Anastasia Stefanita

Anastasia Stefanita Anastasia Stefanita Anastasia Stefanita Anastasia Stefanita Anastasia Stefanita Anastasia Stefanita Anastasia Stefanita Anastasia Stefanita Anastasia Stefanita
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.