Prima pagină / Oameni / Timp liber  /  (INTERVIU) Cătălina Leurda: „Noi creăm tablouri originale din cuie și ață care redau stil și culoare pereților dvs.”

(INTERVIU) Cătălina Leurda: „Noi creăm tablouri originale din cuie și ață care redau stil și culoare pereților dvs.” imprimare

28.11.2017  

Cătălina Leurda împreună cu soțul ei „pictează” tablouri din cuie și ață de mai bine de jumătate de an. Este o activitate de familie a lor şi o îndeletnicire mai puțin obișnuită pe la noi. Într-un timp scurt, aceștia au devenit meșteri în tehnica String Art.

Cătălina spune că: „String art-ul l-am început acum 7 luni,  însă primele două tablouri pe care le-au construit, au fost acum un an și jumătate în urmă. Lucrez cu împreună cu soțul, el prelucrează lemnul și ne asigura cu materiale, eu mă ocup de design, bătutul cuielor și împletitul aței".

Până la moment au construit peste 60 de tablouri pentru clienții săi din țară dar și de peste hotarele acesteia. Cu toate acestea au încă multe vise și planuri de viitor. Mai multe detalii aflați în interviul ce urmează.

Mai multe fotografii cu lucrările meşterite de către Cătălina şi soţul ei, le puteţi vedea pe pagina de Facebook! 

Pagina oficială AICI!

Vizionare plăcută!  

Reporter: Tatiana Munteanu

Imagini: Alexei Gurduza

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.