Prima pagină / Oameni / Timp liber  /  Povestea de dimineaţă pentru mai mulţi copii cu dificultăţi de văz

Povestea de dimineaţă pentru mai mulţi copii cu dificultăţi de văz imprimare

Liliana Palihovici a citit, de ziua ei, povestea de dimineaţă pentru mai mulţi copii cu dificultăţi de văz din Chişinău

26.11.2012  

Vicepreşedinta Parlamentului, Liliana Palihovici, şi-a început dimineaţa de azi în care îşi serbează ziua de naştere cu lectura unei poveşti pentru copiii cu dificultăţi de văz de la grădiniţa nr. 135 din Chişinău.

Liliana Palihovici, Vicepreşedinta Parlamentului Republicii Moldova, s-a aflat în dimineaţa zilei sale de naştere la grădiniţa municipală nr. 135 pentru copiii cu dificultăţi de văz din Chişinău, unde le-a citit o poveste cu Ursuleţul Winnie în Pădurea Celor O Sută de Stejari.

De asemenea, Vicespreakerul a discutat cu educatorii şi părinţii despre perspectivele copiilor şi modul în care instituţiile statului pot contribui la îmbunătăţirea calităţii educaţiei şi vieţii copiilor, după cum a comunicat Cabinetul Vicepreşedintei Parlamentului.

„Aveţi copii frumoşi şi foarte talentaţi. Fiecare copil are individualitatea sa şi am simţit asta, discutând şi interacţionând cu ei", a afirmat Vicepreşedinta Parlamentului, Liliana Palihovici, care a mai făcut o mărturie.  „Am început săptămâna foarte bine: alături de copii. Am doi băieţi şi citirea poveştilor nu este o noutate pentru mine. Îmi place să fac asta şi vă asigur că mai vin la grădiniţa Dumneavoastră,  deoarece mă simt aici foarte bine", a spus Vicespeakerul.

Directoarea grădiniţei nr. 135, Aurelia Brânză, a transmis un mesaj de felicitare doamnei Palihovici pentru că este omagiată astăzi şi a mulţumit atât pentru faptul că a avut aceasta iniţiativă frumoasă de a citi copiilor povesti, cât şi pentru darurile aduse de dumneaei. „Grădiniţa noastră este unică în Chişinău. Muncim mult ca să asigurăm condiţii bune copiilor şi sa participam la dezvoltarea lor ca personalităţi", a afirmat directoarea.

Grădiniţa municipală nr. 135 din Chişinău este frecventată acum de 112 copii cu dificultăţi de văz.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.