Prima pagină / Oameni / Timp liber  /  Geta Bagheta, despre fotografie și inspirație

Geta Bagheta, despre fotografie și inspirație imprimare

10.04.2019  

Fotografia este modalitatea ei de a arăta frumusețea umană. Geta Bagheta face parte din categoria de fotografi care și-a creat un stil vizual personal, reușind de fiecare dată să surprindă emoția și să o transpună în fotografie.

Prin fotografie încerc să pătrund în lumea interioară a persoanelor pe care le fotografiez, încerc să scot la suprafață tot ce este mai frumos, să le găsesc unghiul și emoțiile cele mai frumoase. Nu există persoană nefotogenică, există doar un unghi nepotrivit”, ne spune Geta Bagheta.

În portofoliul ei se regăsește și fotografia nud, prezentată într-o formă artistică: „Am învățat să privesc modelul nud complet diferit din punct de vedere artistic, nu îl văd doar ca pe o bucată de carne care pozează, dar ca o piesă de artă. Fotografia nud nu trebuie transformată în ceva vulgar, îmi creează repulsie.

Cine îi servește drept sursă de inspirație, cât și alte povești din spatele aparatului de fotografiat, aflați din interviul cu Geta Bagheta. 

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.