Prima pagină / Oameni / Timp liber  /  Actrița Irena Boclincă: „Mă recunosc după voce unii”

Actrița Irena Boclincă: „Mă recunosc după voce unii” imprimare

06.06.2019  

Irena Boclincă, actrița din Republica Moldova, a câștigat emisiunea iUmor și a făcut să vorbească o Românie întreagă. Talentul, discursul și asemănarea izbitoare cu Viorica Dăncilă au fost apreciate de către publicul de peste Prut. Ce s-a schimbat de când a câștigat iUmor, dar și ce o face să se întoarcă la Chișinău, ne-a povestit într-un interviu.

Irena, povestește-ne cum s-a schimbat viața ta după participarea la iUmor?

Acum mare lucru nu e, abia au trecut câteva zile. Am fost pe la Tv, dar nu cred că trebuie să mă laud cu asta. M-au sunat pentru evenimente și atât până la moment. Se vor întâmpla lucruri, dar un pic mai târziu.

Cum reacționează oamenii când te văd? În calitate de Viorica Dăncilă sau ca Omul Irena Boclincă?

Nu prea m-au văzut în rolul Veorica pe strada, dar pe Irena nu prea o cunosc, deoarece nu-mi place să ies în evidență, m-au recunoscut după voce unii. Nici ce-i de la Antena când veneam nu mă cunoșteau, abia după ce mă machiam știau că sunt eu.

Ai plecat de ceva timp din Republica Moldova, deși mai continui să apari pe micile ecrane de acasă. Cum ai ajuns în România? Cum a fost drumul spre afirmare?

 Am hotărât să plec și am plecat. Am făcut un master la  Iași după care am ajuns în București. Clar că a fost greu dar cu muncă asiduă reușești.

În care ipostaze te simți mai bine, profesional vorbind, pe scena teatrului sau în fața camerelor de filmat?

Camera și scena sunt diferite . Dar clar că scena îmi place mai mult. Asta am învățat. Teatru.

Care sunt lucrurile care îi aduc satisfacții Irenei Boclincă?

Să fac cea ce-mi place, teatru și să pot trai din asta. Asta este satisfacția mea.

Ce te mai aduce în Republica Moldova?

Încă mai colaborez cu Jurnal TV și nu pot să o las pe Simona, plus familia, părinți bunicele. Că doar ele au mai rămas.

În prezent, în ce spectacole te pot vedea oamenii?

Colaborez cu TNI  Măcelăria lui Iov, regia R.Afrim, Teatru de Revista Constantin Tănase, în spectacolul Nepoții lui Tănase, regia A.Gheorghisan. Pe viitor cine știe ce ne rezervă soarta.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.