Prima pagină / Oameni / Timp liber  /  Nicoleta Vacaru, artista care realizează tablouri string art

Nicoleta Vacaru, artista care realizează tablouri string art imprimare

18.06.2019  

Cuiele, ața și pasiunea pentru artă sunt principalele elemente pentru realizarea tablourilor string art. Nicoleta Vacaru este artista care realizează portrete în tehnica string art, cât și diverse tablouri în acril și ulei. Am fost în atelierul ei pentru a ne povesti despre portretele pe care le realizează.

Nicoleta Vacaru este pasionată de pictură încă de când era un copil, iar mai târziu a decis să urmeze și arhitectura.

Singură m-am înscris la școala de pictură și singură încercam să-mi plătesc școala făcând menaj în clasă la mine, pe vremea aceea se achita 2 lei de copil. Apoi am crezut că voi fi arhitect și am făcut Facultatea de Arhitectură, însă după absolvire a fost o perioadă cu multe evenimente și am început să pictez pentru a-mi descărca emoțiile” ne spune Nicoleta Vacaru.

Inspirația pentru tablourile sale o găsește în oamenii care o înconjoară.

Pictez portrete și fac string art, de asemenea, portrete. Important pentru mine este poziția și jocul dintre lumină și umbre. Eu fac doar ceea ce îmi place mie și ceea ce îmi place mie, dacă se vinde este bine

Deși reușește să obțină un venit din realizarea tablourilor, nu poate să considere arta o afacere, pentru că un pictor să fie afacerist este un pic cam complicat.

Mai multe detalii aflați în interviul video.

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.