Prima pagină / Oameni / Timp liber  /  (Video) De la mame pentru mame: sprijin și speranță

(Video) De la mame pentru mame: sprijin și speranță imprimare

19.12.2013  

Evenimentul „De la mame pentru mame”, organizat de Misiunea Socială „Diaconia”, a reunit în aceste zile, la Chișinău, peste 100 de oameni care au confecționat jucării de brad și au participat la o licitație de caritate pentru a ajuta mamele orfane din Moldova.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

„De la mame pentru mame” - jucării de brad și o licitație de caritate: toate pentru a contribui la construcția unei case de tranziție destinată mamelor orfane.

Diaconia Moldova. www.md-foto.com. DE LA MAME PENTRU MAME Diaconia Moldova. www.md-foto.com. DE LA MAME PENTRU MAME Diaconia Moldova. www.md-foto.com. DE LA MAME PENTRU MAME Diaconia Moldova. www.md-foto.com. DE LA MAME PENTRU MAME Diaconia Moldova. www.md-foto.com. DE LA MAME PENTRU MAME Diaconia Moldova. www.md-foto.com. DE LA MAME PENTRU MAME Diaconia Moldova. www.md-foto.com. DE LA MAME PENTRU MAME
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.