Prima pagină / Oameni / Vorbire directă  /  Alina Radu: Apel pentru media care dau reportaje despre cât de desfigurate de boli incurabile sunt vedetele

Alina Radu: Apel pentru media care dau reportaje despre cât de desfigurate de boli incurabile sunt vedetele imprimare

21.02.2014  

„Dacă s-or termina vedetele desfigurate de boli incurabile, reporterii ar putea în final să se uite în oglindă și să scrie despre ei înșiși”, afirmă dur jurnalista Alina Radu, directoarea de la „Ziarul de Gardă”.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

„Numele de domain Metastaza.md e liber. Media care mai are de dat reportaje despre cum e desfigurată Janna Friske de cancer pot să-și deschidă un site specializat. Între timp poate apar și alte vedete desfigurate de cancer pe care să le expună non-stop”, exclamă jurnalista Alina Radu, directoarea de la „Ziarul de Gardă”, într-un diagnostic avertisment pentru mass-media.  

„Dacă s-or termina vedetele desfigurate de boli incurabile, reporterii ar putea în final să se uite în oglindă și să scrie despre ei înșiși - ce desfigurați au mai ajuns în goana după exploatarea metastazelor străine”, spune Alina Radu.

 

 

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.