Prima pagină / Oameni / Vorbire directă  /  Omul de televiziune și de cuvânt, Sergiu Beznițchi, recomandă știrile pozitive

Omul de televiziune și de cuvânt, Sergiu Beznițchi, recomandă știrile pozitive imprimare

O declarație fină, cu multă endorfină

06.03.2012  

Omul de televiziune, de spectacol și de cuvânt, Sergiu Beznițchi, de la ”Deșteptarea” / ”Jurnal TV”, s-a alăturat inspirației știrilor pozitive împotriva conspirației veștilor rele.

Cum a făcut asta? Sergiu Beznițchi a dat știrilor pozitive o definiție fină, reușind să strecoare în ea și puțină endorfină. „O știre pozitivă este atunci când văd, simt, știu că lumea oarecum a devenit mai bună sau atunci când emanăm endorfine", a afirmat Sergiu.

„S-a lansat stiripozitive.eu. Recomand!", și aceasta este o afirmație a lui Sergiu Beznițchi, scrisă pe un perete atunci când care s-a alăturat, cu propria definiție a știrilor pozitive, unei mișcări pentru vești și fapte bune.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.