Prima pagină / Oameni / Vorbire directă  /  LabMedia „Spiru Haret” prezintă: interviul elevilor cu Maia Sandu, Ministrul Educației

LabMedia „Spiru Haret” prezintă: interviul elevilor cu Maia Sandu, Ministrul Educației imprimare

26.02.2014  

Copiii și tinerii Laboratorului Media „Spiru Haret”, lansat recent la Chișinău, au realizat primul lor produs: un interviu deschis cu Ministrul Educației, Maia Sandu.

Votează: 4.3/5 (3 Voturi )

„Toată lumea îşi doreşte o calitate mai bună a sistemului de educaţie”. „Ne inspirăm şi noi din ceea ce a făcut Spiru Haret”. „Ne-ar plăcea să-l avem în calitate de consilier pe Spiru Haret aici la Ministerul Educaţiei”. „Până la urmă este important să învăţăm”. Sunt câteva mărturii făcute de Ministrul Educaţiei, Maia Sandu, Laboratorului Media „Spiru Haret”.

Laboratorul Media al copiilor și tinerilor de la Liceul Teoretic „Spiru Haret” a fost deschis în debutul acestui an și este o inițiativă inovativă.

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.