Prima pagină / Oameni / Vorbire directă  /  1 milion de tineri cuprinşi de o strategie

1 milion de tineri cuprinşi de o strategie imprimare

Strategia Națională de Dezvoltare a Sectorului de Tineret 2014-2020

01.04.2014  

„Această strategie vizează aproximativ un milion de tineri din Moldova”, afirmă Viceministrul Tineretului și Sportului, Sergiu Stanciu, iar acest document strategic a fost elaborat, inclusiv cu participarea tinerilor, în efortul de a atrage „cuvântul tinerilor ca un element foarte important” în luarea deciziilor.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

Strategia Națională de Dezvoltare a Sectorului de Tineret 2014-2020 cuprinde aproximativ un milion de tineri din Republica Moldova şi a fost elaborată, inclusiv prin contribuţia tinerilor, pentru a-i implica în luarea deciziilor. 

Este o strategie „care îi ajută pe tineri să-şi găsească un rost în viaţă”, afirmă Viceministrul Tineretului și Sportului, Sergiu Stanciu.

Strategia de Dezvoltare a Sectorului de Tineret 2014-2020 este elaborată în cadrul proiectului „Strategia Naţională de Tineret 2014-2020”, implementat de către Asociaţia Obştească Centrul Pro Comunitate, finanţat prin Programul de Granturi al Ministerului Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.