Prima pagină / Oameni / Vorbire directă  /  (Video) Îndemnul primarul din Cociulia, Vladimir Putregai, pentru „emisiuni mai bune, mai plăcute”

(Video) Îndemnul primarul din Cociulia, Vladimir Putregai, pentru „emisiuni mai bune, mai plăcute” imprimare

08.04.2014  

Primarul satului Cociulia, raionul Cantemir, Vladimir Putregai, are un îndemn personal şi direct pentru mass-media: „Să faceţi emisiuni mai bune, emisiuni de acestea plăcute!”

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

„Să faceţi emisiuni mai bune, emisiuni din acestea plăcute. Nu de acestea cu intrigi, cu gălăgie, că s-au bătut, că s-au tăiat, că acesta l-a vorbit pe celălalt. Faceţi nişte emisiuni frumoase”, este îndemnul primarului din satul Cociulia, raionul Cantemir, Vladimir Putregai. 

Primarul satului Cociulia, raionul Cantemir, Vladimir Putregai.
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.