Prima pagină / Oameni / Vorbire directă  /  Mircea Surdu: „Oamenii au puterea de a transforma ideile bune în lucruri bune”

Mircea Surdu: „Oamenii au puterea de a transforma ideile bune în lucruri bune” imprimare

Vorbire directă cu realizatorul emisiunii „Bună Seara!”

12.03.2012  

Mircea Surdu este omul căruia o întreagă țară îi spune „tu” din respect. Probabil, pentru prezența sa de atâția ani, în fiecare zi de vineri, în casele oamenilor cu emisiunea „Bună Seara!” de la Moldova 1.

Experiența de om de televiziune a lui Mircea Surdu, precum și experiența oamenilor pe care i-a intervievat în carieră arată că, dacă vrei, poți, iar ideile bune se pot transforma în fapte bune.

„Am vrut să fac un film despre Marica Balan și l-am făcut", mărturisește Mircea despre documentarul „Marica" despre viața de dincolo de scenă și de ecran a celebrei actrițe Marica Bălan, care își trăia anonimatul într-un azil de bătrâni până când Mircea Surdu împreună cu echipa sa a descoperit-o.

„Acum mai vrem să facem un alt documentar și îl vom face. Tot ce vrei să faci, faci, dacă tare vrei".

Mircea Surdu consideră că oamenii sunt cei care „au puterea de a transforma ideile bune în lucruri bune".

Și Mircea este, credem noi, una dintre dovezi.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.