Prima pagină / Oameni / Vorbire directă  /  (Video) Ce ați făcut nebunesc, trăsnit vreodată și nu v-a părut rău?

(Video) Ce ați făcut nebunesc, trăsnit vreodată și nu v-a părut rău? imprimare

28.11.2014  

Vom afla părerea mai multor oameni despre ce-au făcut nebunesc, trăsnit vreodată şi nu le-a părut rău.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

„Am mers la Paris fără să știu unde mă duc...”, „Am zburat cu parașuta!”, „Am furat cireși.”, „M-am urcat pe casa bunicilor...”, „Am mâncat o bomboană cu coniac!”, sunt doar câteva răspunsuri pe care le-am primit la întrebarea: „Ce ați făcut trăsnit, nebunesc vreodată și nu v-a părut rău?”.

Ce ați făcut trăsnit, nebunesc vreodată și nu v-a părut rău?

Ce ați făcut trăsnit vreodată și nu v-a părut rău? Ce ați făcut trăsnit vreodată și nu v-a părut rău? Ce ați făcut trăsnit vreodată și nu v-a părut rău? Ce ați făcut trăsnit vreodată și nu v-a părut rău? Ce ați făcut trăsnit vreodată și nu v-a părut rău? Ce ați făcut trăsnit vreodată și nu v-a părut rău? Ce ați făcut trăsnit vreodată și nu v-a părut rău? Ce ați făcut trăsnit vreodată și nu v-a părut rău? Ce ați făcut trăsnit vreodată și nu v-a părut rău? Ce ați făcut trăsnit vreodată și nu v-a părut rău?
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.