Prima pagină / Oameni / Vorbire directă  /  (Video) Care este cea mai mare frică a dumneavoastră și cum o depășiți?

(Video) Care este cea mai mare frică a dumneavoastră și cum o depășiți? imprimare

04.12.2014  

Vom vorbi despre fricile oamenilor, dar mai mult despre cum le depășesc.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Oamenii pe care i-au intervievat tinerii din echipa noastră au diverse frici: ascensorul, înălțimea, refuzul, pierderile - toate sunt lucruri de care se tem, dar acum vom afla cum le depășesc?

Care este cea mai mare frică a dvs și cum o depășiți?

Care este cea mai mare frică a dumneavoastră și cum o depășiți? Care este cea mai mare frică a dumneavoastră și cum o depășiți? Care este cea mai mare frică a dumneavoastră și cum o depășiți? Care este cea mai mare frică a dumneavoastră și cum o depășiți? Care este cea mai mare frică a dumneavoastră și cum o depășiți? Care este cea mai mare frică a dumneavoastră și cum o depășiți? Care este cea mai mare frică a dumneavoastră și cum o depășiți? Care este cea mai mare frică a dumneavoastră și cum o depășiți? Care este cea mai mare frică a dumneavoastră și cum o depășiți? Care este cea mai mare frică a dumneavoastră și cum o depășiți? Care este cea mai mare frică a dumneavoastră și cum o depășiți?
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.