Prima pagină / Oameni / Vorbire directă  /  (Video) Mărturii despre ce înseamnă un an bun

(Video) Mărturii despre ce înseamnă un an bun imprimare

17.01.2015  

Am întrebat în aceste zile mai mulți oameni, ce înseamnă pentru un an bun ei și pentru domeniile în care activează, iar răspunsurile lor au fost diverse și interesante, așa că vă invităm să le urmăriți.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

„Un an bun este atunci când este cu belșug, cu împliniri, cu rod în toate sensurile cuvântului, când mă simt împăcat de toate cele obținute.”, „Un an bun este un an încărcat cu emoții pozitive.”, „Un an bun este un an plin de realizări, bucurie, sănătate, salariu bun, muncă în țară la noi, nu peste hotare.”, sunt doar câteva din răspunsurile pe care le-am primit de la mai mulți oameni.

Oameni_sondaj_2015

Oameni_sondaj_2015

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.