Prima pagină / Oameni / Vorbire directă  /  Ambasadorul Valeriu Turea despre succesul Danielei Hanganu, moldoveanca care a defilat pentru parada modei Chanel

Ambasadorul Valeriu Turea despre succesul Danielei Hanganu, moldoveanca care a defilat pentru parada modei Chanel imprimare

02.02.2015  

„Astăzi doar despre oameni frumoşi şi lucruri bune. Daniela Hanganu a defilat la Paris pentru parada modei Chanel”, spune Ambasadorul moldovean în Portugalia, Valeriu Turea.

Votează: 5.0/5 (4 Voturi )

Ambasadorul Republicii Moldova în Republica Portugheză, Valeriu Turea, povestește despre succesul Danielei Hanganu, publicând pe pagina sa de Facebook o fotografie cu tânăra moldoveancă.  

„S-a stabilit de mai mulţi ani cu părinţii în Portugalia, în prezent este elevă în clasa a 12-a la Cascais. Presa portugheză scrie că întemeietorul celebrei case de mode, Karl Lagerfeld, a rămas cucerit de frumuseţea şi eleganţa moldovencei noastre, asta sugerând perspective de vis pe marile scene ale modei”, afirmă Excelența Sa.

Daniela Hanganu

„Am vorbit acum câteva minute cu dna Gabriela Hanganu, mama fetiţei. Bucurie mare în familie, dar şi în rândurile comunităţii noastre, pentru care sentimentul de preţuire pentru succesul altuia este firesc… Pe forumurile media se discută aprins cine este, totuşi, Daniela: portugheză sau moldoveancă? Nu cred că e motiv de gâlceavă. De oameni frumoşi şi inteligenţi nu ducem lipsă”, conchide Ambasadorul Valeriu Turea.

Sursă foto: Daniela Hanganu

Daniela Hanganu Daniela Hanganu Daniela Hanganu Daniela Hanganu Daniela Hanganu
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.