Prima pagină / Oameni / Vorbire directă  /  (Video) În aceste zile grele, cum poate fi o dimineață perfectă?

(Video) În aceste zile grele, cum poate fi o dimineață perfectă? imprimare

17.02.2015  

„În aceste zile grele, cum poate fi o dimineață perfectă?”, aceasta a fost întrebarea pe care am adresat-o mai multor oameni, iar aici sunt câteva dintre răspunsuri.

Votează: 5.0/5 (4 Voturi )

Am întrebat mai mulți oameni cum este în viziunea lor dimineața perfectă.

„O dimineață în care un scop este realizat. O dimineață perfectă ar trebui să înceapă de la aceea că ai un țel, pe care dorești să-l realizezi și dacă ai făcut un pas spre acest scop, cât de mic n-ar fi este deja un progres, deoarece ușile mari nu se deschid din prima, ușile mari se deschid cu pași mici, dar siguri”, este unul dintre răspunsuri.

„Dimineața perfectă este atunci când familia-i bucuroasă. Atunci când mama mereu ne cheamă pe mine și pe tata la dejun, mâncat toți fericiți. Apoi pe mine tata mă duce la școală, mama la lucru, tata la lucru și toți zâmbim”, ne-a zis un băiețel care trecea prin parc.

„Un zâmbet, să începem cu un zâmbet”, ne-a spus un alt trecător.

„O dimineață perfectă pentru mine este atunci când m-am trezit din nou sănătoasă, în același pat, în același loc, în aceeași cameră, alături de cineva drag, știind că familia și cei apropiați sunt bine, cred că asta cel mai mult te bucură”, afirmă o domnișoară.

„Dacă ești sănătos, dacă nu te deranjează nimeni cu nervii”, atunci e dimineața perfectă în viziunea unei doamne, pe care echipa Știripozitive.eu a intervievat-o. 

Axenia Chirilov & Iulian Roșca

Dimineața perfectă Dimineața perfectă Dimineața perfectă Dimineața perfectă Dimineața perfectă Dimineața perfectă Dimineața perfectă Dimineața perfectă
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.