Prima pagină / Oameni / Vorbire directă  /  (Video) Ce este fericirea?

(Video) Ce este fericirea? imprimare

19.03.2015  

De Ziua Internațională a Fericirii am întrebat mai mulți oameni ce este pentru fiecare dintre ei fericirea.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

Echipa Știripozitive.eu a adresat mai multor trecători întrebarea „Ce este fericirea?”, iar astăzi de Ziua Internațională a Fericirii vă prezentăm câteva dintre răspunsuri.

Fericirea înseamnă „primăvara, pensia și oamenii care mă înconjoară”, este una dintre mărturii.

„Dreptatea mă face fericit. Atunci când se respectă bunul simț și legea în țara noastră. Fericirea poți oriunde să o găsești, dacă vrei și depinde cum privești lucrurile, deoarece uneori și o seară petrecută cu o persoană dragă poate fi cea mai fericită, nu-i neapărat să mergi în localuri scumpe, important este să ai ceva ce te inspiră”, a zis un trecător.

„Deseori sunt nevoit să fac lucruri care nu vreau să le fac, însă când am timp  pentru ocupațiile mele preferate, adică să citesc, să fac ceva interesant, atunci mă simt fericit”, este un alt răspuns la întrebarea „Ce lucruri vă fac fericit?”.

Lăsăm aici o piesă care să vă menţină starea de fericire.

Reporter: Xenia CHIRILOV

Ce este fericirea?
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.