Prima pagină / Oameni / Vorbire directă  /  (Video) Mihaela Cîrnov invitata emisiunii „Bună dimineața de weekend” la TV Moldova 1

(Video) Mihaela Cîrnov invitata emisiunii „Bună dimineața de weekend” la TV Moldova 1 imprimare

25.05.2015  

Prezentatoarea emisiunii „Știri Pozitive” la TV Moldova 1 și editorul portalului www.stiripozitive.eu, Mihaela Cîrnov, vorbește în cadrul emisiunii „Bună dimineața de weekend” de sâmbătă despre implicarea în proiectul de caritate „Bine faci, bine mănânci!”, despre experiența la televiziune și Știripozitive.eu.

Votează: 5.0/5 (4 Voturi )

Mihaela Cîrnov, prezentatoarea emisiunii „Știri Pozitive” la TV Moldova 1 și editorul portalului www.stiripozitive.eu, a fost invitata emisiunii „Bună dimineața de weekend” și a povestit despre implicarea în poiectul de caritate „Bine faci, bine mănânci!”.

„Aceasta nu este doar o știre pozitivă și noi nu dăm doar întâi vestea bună, dar și inspirăm și motivăm oamenii să gândească și să acționeze pozitiv”, spune Mihaela Cîrnov.

Despre experiența frumoasă pe care o are în televiziune și în redacția veștilor bune, Mihaela a spus: „La fiecare ediție prezentată și în fiecare săptămână în căutarea veștilor bune încerc să iau tot ce e mai bun din tot, încerc să fiu și eu mai bună și la ecran, și în viața de zi cu zi”.

Revenind la discuția despre acțiune de caritate „Bine faci, bine mănânci!”, Mihaela Cîrnov a povestit că nu l-a cunoscut personal pe Ionel, copilul de 12 ani care vrea să revină acasă de la școala internat, dar: „Atunci când am gătit împreună cu toată echipa am simțit dorința tuturor de a-l ajuta și atunci aveam impresia că chiar îl cunosc pe Ionel”, adaugă Mihaela.

Întrebată de Cătălin Ungureanu, prezentatorul emisiunii „Bună dimineața de weekend”, dacă a mai întâlnit astfel de cazuri și cum se uită la ele, Mihaela a răspuns: „Eu zic să-i ajutăm pe fiecare, cu ceea ce putem, pentru că ei au nevoie de ajutorul nostru și atâta timp cât noi suntem mai fericiți, de ce să nu-i facem și pe alții să fie fericiți alături de noi”.

 

„Bine faci, bine mănânci!” „Bine faci, bine mănânci!” „Bine faci, bine mănânci!”
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.