Prima pagină / Oameni / Vorbire directă  /  Ştiripozitive.eu sunt în „VIP Magazin” în „Top 4 monden”

Ştiripozitive.eu sunt în „VIP Magazin” în „Top 4 monden” imprimare

Lucia Berdos şi Rodica Trofimov recomandă tuturor în „Top 4 monden” din „VIP Magazin” site-ul care „pune în valoare partea bună şi frumoasă a realităţii”

18.06.2012  

„VIP Magazin” recomandă, „cu senină insistenţă”, site-ul www.stiripozitive.eu, pe care îl numeşte „nou şi frumos” şi care pune în valoare „partea bună şi frumoasă a realităţii”.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Lucia Berdos şi Rodica Trofimov recomandă tuturor, în rubrica „Top 4 monden" susţinută în „VIP Magazin", „să intre pe noul şi frumosul site www.stiripozitive.eu, unde autorii au decis să pună în valoare partea bună şi frumoasă a realităţii".

„Tot mai des auzim oamenii din jurul nostru că s-au săturat de valul uriaş de ştiri negative şi realităţi triste promovate cu o insistenţă bolnăvicioasă de mass-media", constată autoarele rubricii. Iată de ce, scrie „VIP Magazin", „oamenii, lucrurile, locurile şi evenimentele pozitive se află în centrul portalului produs de Agenţia de comunicare „URMA ta" şi sprijinit de organizaţii internaţionale".

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.