Prima pagină / Oameni / Vorbire directă  /  (Video) Când ați scris ultima dată de mână?

(Video) Când ați scris ultima dată de mână? imprimare

23.01.2017  

Astăzi, 23 ianuarie, este Ziua Internațională a scrisului de mână. Echipa Stiripozitive.eu a vrut să afle de la oamenii din Chișinău la ce vârstă au învățat a caligrafia, care a fost litera care le dădea bătăi de cap și când ultima dată au scris de mână, ci nu la calculator?

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Am întrebat mai mulți oameni când au scris ultima dată de mână, iar mai jos găsiți câteva răspunsuri:

Sondaj ianuarie 2017

„Chiar eri am scris de mână, pentru că am copil la școală și l-am ajutat la lecții. Am scris o compunere despre iarnă”, zice un trecător.

Sondaj ianuarie 2017

„Aveam vreo cinci anișori când am învățat a scrie. Mămica m-a ajutat. Am învățat alfabetul chirilic, iar litera „я” era cea mai complicată de scris”, povestește o doamnă.

Dar voi când ultima dată ați scris de mână?

Sondaj ianuarie 2017 Sondaj ianuarie 2017 Sondaj ianuarie 2017 Sondaj ianuarie 2017 Sondaj ianuarie 2017 Sondaj ianuarie 2017
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.