Prima pagină / Oameni / Vorbire directă  /  (Video) Cum a început, cum a devenit: Victor Micușa

(Video) Cum a început, cum a devenit: Victor Micușa imprimare

31.01.2017  

În aceste zile am stat de vorbă cu stilistul Victor Micușa și am aflat cum a început și cum a devenit cel ce este acum.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Am fost oaspeții Salonului „Micușa Stil”, iar cel care ne-a întâlnit la ușa salonului și ne-a invitat înăuntru a fost stilistul Victor Micușa. 

Am stat de vorbă cu stilist și am aflat cum a început cariera lui, pe cine a tuns pentru prima dată, cum privește faptul că statul ne tunde și cum luptă cu acest fenomen. Și dacă tot suntem echipa care vă aduce vești pozitive în fiecare zi, ne-am dorit să aflăm dar care au fost cele mai bune vești din viața lui Victor Micușa?!

Toate aceste lucruri de aflați din interviul realizat de echipa noastră cu Victor Micușa.

Micusa Victor, ianuarie 2017

Și astăzi ține minte pe cine a tuns și a coafat pentru prima dată. A fost o doamnă din Kazahstan, soția unui comandant.

Iar această primă coafură are o istorie tare amuzantă.

„Atunci când s-a așezat doamna căreia trebuia să-i fac ondulația permanentă, nu aveam emoții. Am învârtit părul, dar a ieșit ceva ciudat. Ea a rămas puțin șocată, iar eu i-am zis că acesta este un trend nou. Am ieșit din încurcătură ”, povestește Victor Micușa, patronul Salonului „Micușa Stil”. 

Micusa Victor, ianuarie 2017

Dacă veniți la Salonul „Micușa Stil” nu veți ieși doar cu tunsoare nouă și coafați cu gust, dar veți merge acasă și cu impresii frumoase despre interiorul acestui salon. Aici puteți vedea o mulțime de accesorii și ustensile pentru coafor și frizerie din secolele trecute.

Micusa Victor, ianuarie 2017

Micusa Victor, ianuarie 2017

Și la final vrem să vă zicem un secret. Am aflat de la stilistul Victor Micușa că niciodată nu își face o tunsoare cap-coadă, ci își tunde doar șuvițele care îl încurcă la moment.

Victor Micusa

Victor Micusa

Reporter: Xenia CHIRILOV
Video: Alexei GURDUZA

Micusa Victor, ianuarie 2017 Micusa Victor, ianuarie 2017 Micusa Victor, ianuarie 2017 Micusa Victor, ianuarie 2017 Micusa Victor, ianuarie 2017 Micusa Victor, ianuarie 2017 Micusa Victor, ianuarie 2017 Micusa Victor, ianuarie 2017 Micusa Victor, ianuarie 2017
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.