Prima pagină / Oameni / Vorbire directă  /  (Video) Dragostea povestită de copii

(Video) Dragostea povestită de copii imprimare

10.02.2017  

Dragostea sinceră și profundă nu are nevoie de vorbe multe. Iar cea mai sinceră formă de manifestare a ei poate fi citită în ochii copiilor. Și dacă tot se apropie Ziua Îndrăgostiților cunoscută ca „Valentine's day”, am fost curioși să aflăm cum percep copiii acest sentiment.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

Dragostea în viziunea copilașilor de cinci și șase ani ce fac parte din grupele pregătitoare „Iepurașii” și „Fluturașii” de la Grădinița nr.183 din Chișinău înseamnă:

„Pentru mine dragostea este mama, tata, bunica, bunelul și educatoarele”, zice un copilaș.

Despre Dragoste 2017

„Dragostea este când te întâlnești cu cineva și te îndrăgostești de el”, povestește o fetiță.

Despre Dragoste 2017

Tot dragostea și prietenia îi unește pe acești copiii, îi ajută să comunice și să însușească încă de pe acum că dragostea nu ține de cultură, religie și mai ales de vârstă.

Despre Dragoste 2017

Și tot dragostea față de carte îi ajută să descopere în fiecare zi tainele Universului, să însușească cântece, poezii și jocuri distractive.

Despre Dragoste 2017

Chiar dacă acești copilași au abia cinci sau șase anișori, au reușit să simtă unii fiori de dragoste pentru o colegă sau coleg de grupă.

Despre Dragoste 2017

Dragostea în viziunea copiilor nu are nevoie de multe cuvinte, pentru ei aceste sentiment se echivalează cu grija părinților și a educatorilor care zi de zi le cultivă înțelepciune, bunătate, respect față de oameni din jur. 

Aici puteți vedea ce au răspuns și alți copii în anul 2015 despre cel mai frumos sentiment - DRAGOSTEA.

Despre Dragoste 2017 Despre Dragoste 2017 Despre Dragoste 2017 Despre Dragoste 2017 Despre Dragoste 2017 Despre Dragoste 2017 Despre Dragoste 2017 Despre Dragoste 2017 Despre Dragoste 2017 Despre Dragoste 2017 Despre Dragoste 2017
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.