Prima pagină / Oameni / Vorbire directă  /  Mesaj pozitiv de la Constantin Marin, Preşedintele „Teleradio-Moldova”

Mesaj pozitiv de la Constantin Marin, Preşedintele „Teleradio-Moldova” imprimare

Este important ca amintirile să nu ne împovăreze progresul

15.11.2012  

Preşedintele Instituţiei Publice Naţionale a Audiovizualului Compania „Teleradio-Moldova”, Constantin Marin, ne-a mărturisit emoţiile de după vizitarea expoziţiei cu cele 82 de aparate de radio vechi – 82 după numărul de ani împliniţi recent de Radio Moldova.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Este important ca tehnica veche ce ne rămâne în memorie să nu ne încetinească progresul, este mesajul pozitiv pe care l-am desprins din mărturiile Preşedintelui IPNA. 

Şi apropo de trecut, prezent şi viitor. „Știaţi că înainte toate emisiunile la radio se lipeau centimetru cu centimetru pe o bandă magnetică?", a întrebat Daniel Vodă de la Radio Moldova Tineret. Şi a povestit în imagini istoria bandei magnetice.

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.