Prima pagină / Oameni / Vorbire directă  /  Retrospectiva 2012: Mircea Surdu vorbește despre știri pozitive

Retrospectiva 2012: Mircea Surdu vorbește despre știri pozitive imprimare

„Am impresia că această țară duce lipsă totală de știri pozitive”

29.12.2012  

Jurnalistul și producătorul Mircea Surdu a pledat pentru știri pozitive în discursul său de candidat la funcția de Director al postului public de televiziune Moldova 1.

„Am impresia că această țară duce lipsă totală de știri pozitive", a declarat în discursul său, rostit la 14 decembrie 2012, în ședința Consiliului de Observatori, jurnalistul și producătorul de televiziune Mircea Surdu.   

„Pot să anunț public inițiativa de știri pozitive. Este un parteneriat între Știripozitive.eu și studioul tinerilor „Abraziv" de la Moldova 1, pe care l-am condus timp de cinci ani", a afirmat actualul Director TV Moldova 1, Mircea Surdu.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.