Prima pagină / Oameni / Vorbire directă  /  Oameni cu tricoul „Ştiri pozitive” Update 2

Oameni cu tricoul „Ştiri pozitive” Update 2 imprimare

Oamenii care aduc veşti bune

10.06.2013  

Surprinşi din faţă sau din spate, oamenii în tricoul „Ştiri pozitive” fac parte din echipa Moldovei care aduce veşti bune.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

Update 2. 10.06.2013

Sergiu Bezniţchi

Sergiu Bezniţchi

„În timp ce prin toată lumea circulă știri proaste, m-am gândit să vă aduc de la Paris știri bune, pozitive”, ne-a mărturisit omul de cuvânt şi de spectacol Sergiu Bezniţchi, autorul blogului Beznitchi.com.

Update 1. 16.05.2013

„Ştirile pozitive sunt în viaţa noastră!”, a exclamat Tatiana şi ne-a expediat dovada de mai sus. 

02.04.2013

Sunt aici câteva poze în care oamenii sunt importanţi - prin ceea ce fac ei la locul lor de muncă - şi dau sens inscripţiei de pe tricou.

Valeriu Vasilică

Directorul Agenţiei de ştiri IPN, Valeriu Vasilică, s-a alăturat echipei Moldovei care aduce veşti bune.

Vadim Şterbate & Igor Guzun Cezar Gavriliuc, Președintele CIDDC. Cezar Gavriliuc, Președintele CIDDC. „Ştirile pozitive sunt în viaţa noastră!”, a exclamat Tatiana şi ne-a expediat dovada. Sergiu Bezniţchi cu ştiri pozitive de la Paris. Sergiu Bezniţchi cu ştiri pozitive de la Paris. Sergiu Bezniţchi cu ştiri pozitive de la Paris. Valeriu Vasilică
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.