Prima pagină / Oameni / Vorbire directă  /  „În emisiune trebuie să eman pozitivism mereu şi asta nu e complicat pentru mine”

„În emisiune trebuie să eman pozitivism mereu şi asta nu e complicat pentru mine” imprimare

Mihaela Cîrnov, prezentatoarea de la „Ştiri pozitive” la TV Moldova 1

01.04.2013  

Mihaela Cîrnov a ajuns să prezinte, sâmbătă, 30 martie 2013, cea de-a cincea emisiune de „Ştiri pozitive” la Moldova 1 şi este acum o ocazie potrivită, la această mică aniversare, să o prezentăm şi pe ea.

Votează: 5.0/5 (7 Voturi )

Ea era, desigur, Tanti Ludmila. În înscenările pe care le făcea în fiecare zi de luni la grădiniţă, împreună cu ceilalţi copii, după ce urmărea „Tanti Ludmila Show". Este prima amintire cu televizorul din copilăria Mihaelei Cîrnov, care prezintă acum emisiunea „Ştiri pozitive" la TV Moldova 1. 

- Care este, Mihaela, partea cea mai frumoasă a acestei experienţe noi a tale de prezentatoare?

- Să apar la televizor a fost, de fapt, visul meu din copilărie și asta o știu toți apropiaţii mei. Poate din acest motiv, atunci când am apărut pentru prima oară la ecran, la Moldova 1 cu „Ştiri pozitive", nimeni nu au fost mirat să mă vadă. Au fost, dimpotrivă, fericiți pentru mine că am reușit.

mihaela

Mă vedeam în idealurile mele prezentatoarea unei emisiuni bune, interesante, deosebite și iată că visul meu s-a împlinit. Și aceste calificative le aud și în ceea ce spun oamenii din jur despre emisiune.

mihaela

- Şi care sunt cele mai mari complicaţii de până acum din care înveţi?

- Prima dată, cred, a fost mai complicat. Aveam emoții și nu mă concentram doar la mesajul pe care îl transmit telespectatorilor, dar și la dicție, și la felul în care arăt, și la felul în care țin și mișc mâinile, absolut la tot. Pe parcurs mă obișnuiesc deja. Îmi place acest lucru şi ce e cel mai important e că trebuie să eman pozitivism mereu, iar asta nu e atât de complicat pentru mine.

mihaela

- Iar în afară de faptul că eşti în fiecare săptămână, sâmbătă, la 17.50, la Moldova 1 cu „Ştiri pozitive", ce faci altceva?

- Sunt studentă în anul doi la Facultatea de Jurnalism și Comunicare Publică la Universitatea de Studii Europene din Moldova. Îmi place să citesc, dar nu să mă duc la bibliotecă. Prefer să-mi cumpăr cărțile ca să-mi fac o bibliotecă a mea acasă.

mihaela

Merg și la teatru, pentru că până la urmă e și el aproape de sufletul meu: făcusem în liceu parte dintr-un studio teatral francofon, în cadrul căruia plecam la Festivaluri Internaționale și chiar mi se face dor de acele timpuri.

mihaela

Când sunt în calitate de spectator la teatru, mereu îmi amintesc de emoțiile pe care le aveam și eu când eram pe scenă. Sunt cam aceleași pe care le am la fiece emisiune de „Ştiri pozitive". Aceste momente mă marchează şi le consider cele mai frumoase.

mihaela

- Şi care e prima ta amintire cu televizorul?

- Ca şi fiecare fetiţă, am vrut să fiu vedetă. Priveam fiecare ediţie a emisiunii mele preferate „Tanti Ludmila Show" și în fiecare zi de luni, la grădiniță, o înscenam împreună cu colegii. Eu eram, desigur, Tanti Ludmila. Aceasta e și prima amintire cu televizorul, şi visul meu. Acum sunt poate mai modestă, iar cel mai important este să fac lucruri bune şi să iasă bine.

mihaela

Festivalul Internațional de Teatru Francofon din Sorento, Italia, 2010 Mihaela la 1 an Mihaela la 2 ani Mihaela la 7 ani Mihaela în clasa întâi
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.