Prima pagină / Oameni / Vorbire directă  /  Inspirația știrilor pozitive împotriva conspirației veștilor rele

Inspirația știrilor pozitive împotriva conspirației veștilor rele imprimare

Oameni și mesaje pozitive

29.02.2012  

Mai mulți oameni au împărtășit cu noi în ultimul timp îngrijorarea că există în Moldova milioane de oameni care trăiesc și noi aflăm doar despre cei care mor. Și s-au asociat astfel mișcării pentru știri pozitive.

Aici este pledoaria lor în favoarea relatărilor despre oamenii care creează, produc și muncesc.

Simpla menționare a numelor lor este onorantă pentru această cauză. Președintele Fundației Est-Europene Sorin Mereacre, interpreta Geta Burlacu, Directorul DECA-press Vitalie Cazacu, Specialistul în comunicare Ludmila Țiganu, bloggerul Eugen Luchianiuc, Directorul de programe FEE Dorina Andreev, Managerul de campanii sociale Nicoleta Panța, Redactorul-șef „VIP Magazin” Sergiu Gavriliță, Sergiu Beznițchi - Beznitchi.com, Viceministra Educației Loretta Handrabura, Directorul Radio Free Europe / Radio Liberty Vasile Botnaru, realizatorul emisiunii „Bună Seara!” Mircea Surdu, Tatiana Ţîbuleac, jurnalist, comunicator şi mamă la Paris.

Și mai sunt încă atâția oameni care ne-au transmis mesajele lor, pe care însă nu am reușit deocamdată să le transformăm în motivatoare. Urmează.

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.