Prima pagină / Oameni / Vorbire directă  /  Aglaia Zafeirakou, Parteneriatul Global pentru Educaţie în Moldova | Video

Aglaia Zafeirakou, Parteneriatul Global pentru Educaţie în Moldova | Video imprimare

21.10.2013  

Există domenii în Moldova unde lucrurile merg bine şi ele trebuie continuate, afirmă Specialistul în Educaţie, Aglaia Zafeirakou, care a venit recent de la Washington, de la Parteneriatul Global pentru Educație, şi a vizitat grădiniţele din satele Floriţoaia Veche şi Rezina din raionul Ungheni.

Votează: 5.0/5 (4 Voturi )

Aglaia Zafeirakou, Specialist Superior în Educaţie de la Parteneriatul Global pentru Educaţie, cu sediul la Washington, afirmă că lucrurile bune în domeniul educației timpurii în Moldova trebuie continuate, iar în acest efort în beneficul copiilor este loc pentru toţi partenerii: comunităţile locale, Ministerul Educaţiei, Banca Mondială, UNICEF, părinţi şi educatori. 

„Mesajul nostru este că suportul donatorilor pentru comunitățile din Moldova dă rezultate bune”, a afirmat Aglaia Zafeirakou după ce a vizitat grădiniţele din satele Floriţoaia Veche şi Rezina din raionul Ungheni.

Un mesaj de la Specialistul superior în educaţie de la Parteneriatul Global pentru Educaţie, Aglaia Zafeirakou.

Aglaia Zafeirakou ne-a făcut şi o mărturie personală despre cât de importanţi au fost primii ani de viaţă pentru cariera ei de mai departe: „Primii ani de viață au influențat modul în care văd acum lumea, cât de curioasă, cât de inovativă sunt și cum pot fi un cetățean al lumii”.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.