Prima pagină / Oameni / Vorbire directă  /  Cristian Bețivu: „Ca să fim fericiți, trebuie să zâmbim”

Cristian Bețivu: „Ca să fim fericiți, trebuie să zâmbim” imprimare

04.11.2013  

„Ca să fim fericiți, trebuie să zâmbim. Ca să zâmbim, trebuie să avem un motiv sau cel puțin să nu avem motive de a fi triști”, a exclamat într-o bună zi Cristian Bețivu și ziua ceea a fost într-adevăr bună pentru noi.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

„Chiar nu înțeleg de ce presa scrie despre omoruri crâncene, folosind cuvinte ce te înfioară, arată scene groaznice?”, s-a întrebat Cristian Bețivu, un tânăr originar din Moldova, care studiază acum Marketingul la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

„Ca să fim fericiți, trebuie să zâmbim. Ca să zâmbim, trebuie să avem un motiv sau cel puțin să nu avem motive de a fi triști”, este soluția pozitivă a lui Cristian, care a fost, în aprilie anul trecut, unul dintre protagoniștii „Forumului Tinerilor din regiunea Nord, Bălţi”

Printre aceste observații și exclamații, Cristian are și o întrebare: „Cum să fii fericit când zilnic presă ne alimentează cu știri oribile?”

Cristian Bețivu
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.