Prima pagină / Oameni / Vorbire directă  /  (Video) Poveste de Crăciun cu Grigore

(Video) Poveste de Crăciun cu Grigore imprimare

05.01.2014  

Grigore este director imagine la Stiripozitive.eu. Grigore reușește să îmbine regia şi actoria cu descoperirea unor oameni și locuri pozitive. A făcut și legătură între aceste profesii, realizând serialul „Vedete de la Hollywood la Chișinău”, atunci când a constatat că mai multe staturi de cinema din lume fac promovare pentru diverse companii din Moldova.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

„De fapt, niciodată nu am reuşit să-l văd pe Moş Crăciun. El tot timpul venea, lăsa ceva sub brad. Deja mai târziu am început să-l văd pe la matinee, prin oraş pe la brad, dar ştiam că acesta nu-i cel adevărat...”, povesteşte Grigore.

Grigore Bechet
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.