Prima pagină / Lucruri / Stil de viaţă  /  Gențile și lucrurile din interiorul lor. Epispodul 3

Gențile și lucrurile din interiorul lor. Epispodul 3 imprimare

06.11.2014  

Ce se ascunde oare în interiorul unei genţi? Câte lucruri utile şi mai puţin utile poartă oamenii zilnic cu ei? Noul episod al serialului Genţile şi lucrurile din interiorul lor va încerca să dezvăluie răspunsurile la aceste întrebări.

Votează: 5.0/5 (4 Voturi )

„În geanta mea deobicei poţi găsi de toate. Începând cu ace, foarfecă şi terminând cu diverse reviste. Astăzi am cu mine tot ce e pentru mine necesar. Portmoneu, căşti, chei şi desigur un măr. Mereu am un program încărcat, iar fructele sunt o gustare perfectă între mese. La fel port cu mine o oglindă mică şi balsam de buze, e ceva indispensabil pentru o fată ”, zice Ana-Maria Belov.

Lucruri din genți

„Probabil puţini mai poartă acum penare, dar pentru mine acest obiect e foarte important. De mică îmi place ordinea şi nu suport când toate creionele şi pixurile sunt puse haotic în geantă. E o deprindere pe care o voi avea mereu. Aproape tot timpul port cu mine şi o carte. Îmi place lectura şi atunci când am puţin timp liber, îl dedic lecturei. Eşarfa în timpul sezonului rece deasemenea e mereu e cu mine”, povesteşte Corina Vacarciuc.

Lucruri din genți

„Primul obiect pe care l-aş alege ar fi căştile, deoarece oricât de plictisită sau nervoasă uneori aş fi, muzica îmi readuce acel echilibru şi linişte. Rujul, elasticul şi crema hidratantă... sunt nelipsite din geanta oricărei fete”, ne relatează Marcela Slobozianu.

Lucruri din genți

„Agenda de notiţe o port pentru a-mi nota toate gândurile care îmi apar pe parcursul zilei, e o posibilitate perfectă de exprimare și păstrare a ideilor. Telefonul mobil e un alt obiect care mă ajută să fiu în contact cu alte persoane, iar cartea e o soluţie de evadare din realitate. Atunci când citesc, mă debarasez de toate. Mai port o sticlă mică de apă cu mine, consider că e foarte important să consumi lichid suficient pentru o viaţă sănătoasă. Cam aşa arată conţinutul genţii unei eleve”, spune Nastea Buga.

Lucruri din genți

Text & foto: Felicia Plămădeală | stagiară Stiripozitive.eu 

Lucruri din genți Lucruri din genți Lucruri din genți Lucruri din genți Lucruri din genți Lucruri din genți Lucruri din genți Lucruri din genți
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.