Prima pagină / Lucruri / Stil de viaţă  /  Stiripozitive.eu inspiră „Obiectiv European” cu alte 10 lucruri din Europa bune de aplicat în Moldova

Stiripozitive.eu inspiră „Obiectiv European” cu alte 10 lucruri din Europa bune de aplicat în Moldova imprimare

10.11.2014  

Cele 10 lucruri din Olanda care pot inspira Moldova, alese de Dorina Baltag, precum și cele 10 lucruri din Franța care pot inspira Moldova, pe care le-a transmis Vitalie Vovc - toate publicate pe www.stiripozitive.eu - au inspirat o pagină din ziarul „Obiectiv European”, ediția nr. 7, coordonat de Sorina Ştefârţă.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

„La rubrica „Europa care ne inspiră”, realizată în parteneriat cu portalul www.stiripozitive.eu, vă propunem să aflaţi care sunt cele zece lucruri din Olanda și din Franţa, ce ar putea inspira Moldova”, scrie echipa redacţională a ziarului „Obiectiv European”.

Obiectiv European

Ediția nr. 7 a ziarului „Obiectiv European”- ObiectivEuropean-7-RO-web.pdf.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.