Prima pagină / Lucruri / Stil de viaţă  /  Stiripozitive.eu inspiră „Obiectiv European” cu 10 lucruri din Luxemburg bune de aplicat în Moldova

Stiripozitive.eu inspiră „Obiectiv European” cu 10 lucruri din Luxemburg bune de aplicat în Moldova imprimare

10.07.2015  

Stiripozitive.eu a inspirat ziarul „Obiectiv European”, care publică în ediţia sa nu numărul 14 cele cu 10 lucruri din Luxemburg bune de aplicat în Moldova, şi anunţă că diaspora moldovenească s-a reunit la Paris în cartea „Fabule moderne”.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

La rubrica „Europa care ne inspiră”, realizată tradiţional în parteneriat cu portalul www.stiripozitive.eu, ziarul „Obiectiv European” le propune cititorilor săi să afle care sunt cele 10 lucruri din Marele Ducat de Luxemburg, care ar putea inspira Moldova, dar și despre lansarea pariziană a „Fabulelor moderne” semnate de Tatiana Ţîbuleac, scrie echipa redacţională a ziarului „Obiectiv European”.

Ediția nr. 14 a ziarului „Obiectiv European”: Nr14.

Obiectiv european

Publicaţia „Obiectiv European” este posibilă datorită ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Opiniile exprimate aparțin API şi nu reflectă în mod necesar poziția USAID sau a Guvernului SUA. Buletin informativ editat de Asociația Presei Independente (API), în cadrul Platformei societății civile „Pentru Europa”, cu suportul proiectului „Parteneriate pentru o Societate Civilă Durabilă în Moldova”, implementat de FHI 360. Parteneri: Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Compania „Air Moldova”.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.