Prima pagină / Lucruri / Stil de viaţă  /  BEBELUȘUL. Teaser pentru „Dicţionar auafed 3”, de Doru Ciocanu

BEBELUȘUL. Teaser pentru „Dicţionar auafed 3”, de Doru Ciocanu imprimare

16.07.2015  

Cu prima ediţie de „Dicţionar auafed”, scrisă acum 20 de ani şi dispărută din librării, cu „Dicţionar auafed 2”, proaspăt tipărit, Doru Ciocanu a scris deja teaserul pentru „Dicţionar auafed 3”, intitulat BEBELUȘUL.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Bebelușul mult așteptat era fetiță. Mică și neajutorată, fix de 2 kile și jumătate, cu mânuțe și piciorușe și aripioare golașe minuscule.

Avea un ten ușor albăstrior, un pic mai palid decât al mamei, și un păr negru-negru, ca la tata. Fățuca un pic cam boțită era în general veselă, gurița oleacă zâmbea, iar ochișorii te examinau serios și adânc. Năsucul micuț și frumușel probabil respira, iar codița subțirică avea să înceapă să se miște abia pe la jumătate de an, odată cu apariția primilor dinți. Era primul copil născut de un om și o extraterestră.

Părinții aveau să ajungă în toată mass-media din lume. Începea o nouă eră în istoria omenirii. Și poate nu toată lumea va accepta inițial această veste, acest amestec de rase de care nu a mai văzut Terra. Probabil, conservatorii și religiile de pe toate continentele încă mulți ani după aceasta vor vocifera despre pericolul pierderii identității umane... Dar totul va trece, precum a pierit în timp orice adiere de rasism și precum a dispărut în faldurile istoriei orice idee șovinistă...

Părinții erau fericiți și mândri. Și i-au pus un nume frumos. Rodica.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.