Prima pagină / Lucruri / Stil de viaţă  /  Infografice | Dauna fumatului în timpul sarcinii

Infografice | Dauna fumatului în timpul sarcinii imprimare

23.07.2015  

Organizația Mondială a Sănătății împreună cu partenerii săi a adus câteva mesaje despre dauna fumatului în timpul sarcinii.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

Aceste materiale informative au fost elaborate pe baza de postere, realizate de către lucrătorii medicali, ca parte a formării pentru a reduce riscul fumatului activ și pasiv în timpul sarcinii. Campania a fost realizată de Biroul Regional European al Organizației Mondiale a Sănătății în parteneriat cu Tobacco Control Collaborating Centre (Warwick, Marea Britanie), la Tiraspol, 25 -26 februarie 2015.

Poster antifumat

Poster antifumat

Poster antifumat

Poster antifumat

Campania este realizată de Biroul Regional European al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) în parteneriat cu Tobacco Control Collaborating Centre (Warwick, Marea Britanie) şi Agenţia Elveţiană pentru Dezvoltare şi Cooperare (SDC). 

Dauna fumatului în timpul sarcinii Dauna fumatului în timpul sarcinii Dauna fumatului în timpul sarcinii Dauna fumatului în timpul sarcinii
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.