Prima pagină / Lucruri / Stil de viaţă  /  Welcome to my world by Cristina Surdu – noul blog al bloggeriței moldovence, creat de moldoveni

Welcome to my world by Cristina Surdu – noul blog al bloggeriței moldovence, creat de moldoveni imprimare

02.10.2015  

Bloggerița moldoveancă, Cristina Surdu, stabilită în Italia, și-a lansat un nou blog și ne invită să-l descoperim.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Vestea bună este că bloggerița Cristina Surdu, pasionată de fashion, călătorii și gătit, are un nou blog, defapt un nou design al blogului.

„În sfârșit blogul meu nou este gata :)).

Vă invit să îl descoperiți și să citiți prima postare din Franța, Colmar. Sunt foarte curioasă să aflu părerea voastră. 

New post is up: http://www.cristinasurdu.com/travel-diary-colmar-france”, a anunțat aseară, Cristina Surdu pe profilul de Facebook.

Pentru Știripozitive.eu, bloggerița a mărturisit:

„De ceva vreme vroiam să schimb imaginea, designul blogului meu. Vroiam să fie mai structurat și mai organizat. Noul blog este pe deplin „made in Moldova”.

 Pe lângă faptul că eu sunt moldoveancă, și creatorii blogului sunt din Moldova. Am apelat la băieții de la wibe, de pe siteul wibeportal.com. Împreună cu ei am elaborat diferite posibilități, idei și până la urmă am produs noul meu blog”.

„De astăzi atunci când cineva caută idei pentru o călătorie sau pur și simplu dorește să vadă poze din vacanțe, e de ajuns să intre pe TRAVELS. Această categorie este împărțită pe țări, și fiecare țară duce spre orașele sale.

Exact e și cu tema ținutelor. Găsiți totul în LOOKS. Primesc mereu întrebări despre colaborările mele, așa că tot în LOOKS, în subcategoria COLLABORATIONS, găsiți postările dedicate magazinelor online cu care colaborez.

În LIFESTYLE veți găsi alte 3 subcategorii. REȚETE, în care promit să adaug de azi înainte cât mai multe bucate noi. DECOR, unde puteți găsi cum să aranjați masa, să organizați casa și multe, multe idei legate de decor. Și ultima subcategorie HEALTH. Aici la moment nu găsiți încă nimic, însă pe viitor voi veni cu ceva interesant.

Că tot îmi place mult să călatoresc și 50% din blogul meu este dedicat călătoriilor, am adăugat și o mapă (hartă) pe blog. Aici sunt evidențiate cu gri mai închis, locurile vizitate. Dar pentru a le vedea mai bine e de ajuns să intrați în categoria TRAVELS.

Mie rezultatul îmi place foarte mult. Sper că și cititoarele mele l-au apreciat și au ramas mulțumite de schimbare”, adaugă Cristina Surdu. 

 

Cristina Surdu Cristina Surdu Cristina Surdu Cristina Surdu Cristina Surdu Cristina Surdu Cristina Surdu Cristina Surdu Cristina Surdu Cristina Surdu Cristina Surdu
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.