Prima pagină / Lucruri / Stil de viaţă  /  5 lucruri despre KASTA MORRELY FASHION WEEK: Victoria Ungureanu

5 lucruri despre KASTA MORRELY FASHION WEEK: Victoria Ungureanu imprimare

03.11.2015  

Fondatoarea proiectului „Everyday Journalism”, Victoria Ungureanu a fost invitată la primul Festival internațional cultural monden de promovare a trendurilor în modă, KASTA MORRELY FASHION WEEK, care a avut loc în perioada 28– 29 octombrie 2015, iar când s-a reîntors a împărtășit cu noi câteva lucruri despre evenimentul de fashion din România.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

Iată care sunt cele 5 lucruri (motive) care m-au făcut să cred că am luat cea mai bună decizie atunci când am acceptat parteneriatul la acest Festival de modă:

 Designeri internaționali. M-am bucurat să văd creațiile mai multor designeri din afara țării, deși cel mai tare a tresărit inima atunci când am văzut colecția basarabencei noastre, Victoria SAVA.

KASTA MORRELY FASHION WEEK

 Pe scena evenimentului am recunoscut modele din Republica Moldova și din nou sunt mândră că ai noștri reușesc să se lanseze peste Prut. Mai mult, am rămas plăcut surprinsă să aflu că organizatorii evenimentului și-au dorit o promovare activă și în Republica Moldova, semn că designerii și modelele din Moldova au tot mai multe oportunități de lansare oriunde în lume.

KASTA MORRELY FASHION WEEK

 În a doua zi a evenimentului am decis împreună cu stilista Ylianna DANKO să urmărim ce se întâmplă în culise, să urmărim agitația și emoțiile modelelor și desigur să fim foarte atente la detaliile ținutelor.

KASTA MORRELY FASHION WEEK

 În cadrul evenimentului au fost premiați cei mai buni designeri, iar eu cred că acest eveniment a fost mai mult decât unul la care s-au promovat colecțiile de haine. A fost un eveniment unde organizatorii au adus un omagiu celor care dictează trendurile și care ne inspiră să fim cât mai creativi, cât mai curajoși la capitolul stil.... pentru că a fi stilat înseamnă a purta orice ținută cu multă personalitate și asortate așa cum ne dictează intuiția și starea noastră de spirit, dar fără exagerări!

KASTA MORRELY FASHION WEEK

 Dacă ar fi să zic motivul pentru care aș merge și la ediția din anul 2016, atunci aș spune că festivalul de modă KASTA MORRELY FASHION WEEK este o sursă unică de inspirație pentru designeri, stiliști, cei care lucrează la imaginea persoanelor publice, a interpreților. Este un eveniment care întrunește oameni de rang înalt, pentru că am văzut și multe nume notorii din România, oameni de afaceri, care și-au arătat interesul pentru acest eveniment.

KASTA MORRELY FASHION WEEK

Foto: Everyday Journalism

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.